Onze waarden

Great food for great events

Grootschalige evenementen hebben een eigen dynamiek. Dit hoeft echter niet te betekenen dat de aanpak minder persoonlijk en het eten minder kwalitatief is. Wij komen graag origineel en verrassend uit de hoek.

Ons bedrijf is gegroeid vanuit een passie voor lekker eten en die passie spat van het bord: geen standaardkost maar een creatieve catering voor fijnproevers. Wij verwennen uw gasten op hun culinaire wenken waardoor ze zich uw evenement nog lang zullen herinneren. 

Onze aanpak

Op basis van uw briefing werken we een totaalconcept uit voor uw feest. U kan van ons het volgende verwachten:

Voor het evenement:

  • een goede planning met glasheldere afspraken
  • regelmatige feedback en overlegmomenten
  • time management en budgetcontrole

Tijdens het evenement:

  • een mooie presentatie van lekker eten
  • professionele en warme bediening
  • de juiste sfeer en aankleding
  • binnen het afgesproken tijdsschema

Na het evenement

  • nazorg: afwas, opkuis,...
  • moment van feedback en evaluatie
  • correcte facturatie

Maatwerk 

Ons culinair gamma bestaat letterlijk uit honderden hapjes en gerechtjes... van lekkere en tijdloze klassiekers tot creatieve nieuwigheden. Wat we aanbieden hangt af van uw gasten of medewerkers, uw organisatie, de gekozen evenementenlocatie, het budget, het seizoen,... daarom werken we niet met standaardlijsten. Wij denken graag mee om steeds een gepersonaliseerd feest uit te werken. Wij zijn accuraat, punctueel maar flexibel en origineel… dat is ons handelsmerk.

Vraag gerust en geheel vrijblijvend prijsofferte op voor uw feest.

Vegetariërs en voedselallergieën

Wij maken er een punt van dat ook vegetariërs en mensen met voedselallergieën hun gading vinden in ons menuaanbod. Zijn zij aanwezig op uw feest? Geef ons dan tijdig een seintje en dan voorzien we voor deze gasten graag een even smakelijk alternatief.

Prijstransparantie

Wij houden van prijstransparantie. De prijzen in onze offertes zijn altijd exclusief BTW. We doen dat omdat er in de horeca drie BTW-regimes van toepassing zijn: 6 % voor een cateringservice zonder bediening (levering of take away), 12 % voor een cateringservice met bediening en 21 % op alle dranken. Daarnaast splitsen we in onze offertes de food kost, personeelskost en materiaalkost uit omdat de twee laatste kostenposten variëren met het gekozen cateringconcept en de gekozen eventlocatie. Zo weet u op voorhand precies welk onderdeel u hoeveel zal kosten. Geen verrassingen op de eindfactuur. 

Een ervaren projectteam voor elk event

Voor elk evenement kan u rekenen op een team van ervaren en betrouwbare projectmedewerkers. Hoeveel medewerkers we inzetten is afhankelijk van het gekozen cateringconcept en de omstandigheden waarin gewerkt moet worden. Om een accurate inschatting te kunnen maken van de grootte van ons projectteam en om alles tot in de puntjes te kunnen plannen, komen wij steeds op voorhand de eventlocatie bezichtigen. Dat doen we graag samen met u zodat we het feest in al zijn praktische facetten met u kunnen doornemen en u met een gerust gevoel het feest tegemoet kan kijken.  


Ledebergstraat 76
9050 Ledeberg
0486 02 03 83 (Iris)
info@foodnotes.be